Welk woningtype is jouw favoriet?

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, waar ooit de perenbomen bloeide. Je vindt ze straks in Wickengaard. Binnenkort start de verkoop van de 11 energieneutrale appartementen. Wat de grondgebonden woningen zo aantrekkelijk maakt, is het energieconcept. Het zijn namelijk nul-op-de-meterwoningen (NOM). Kort gezegd: bij gemiddeld gebruik heb je een energienota van € 0,-! Wie wil dat nou niet in deze tijden waarin de energieprijzen door het dak gaan?

8 rijwoningen type A

In Wickengaard komen 8 ruime rijwoningen met een woonoppervlakte van circa 130 m², standaard voorzien van 3 slaapkamers. De woningen zijn verdeeld over twee blokjes. Hierdoor krijgen de woningen de ruimte en jij ook. Kies je voor het gezellige straatje of ga je voor het uitzicht op het sierwater?

8 rijwoningen type A

De woning is super energieneutraal en vanzelfsprekend met vloerverwarming- en koeling, een warmtepomp (incl. huur met koopoptie) en zonnepanelen. De woning koop je inclusief keuken (apparatuur van Etna) en een luxe badkamer. Parkeer je auto uit het zicht op je eigen parkeerplaats in het naastgelegen parkeerhofje. De prijzen beginnen bij € 475.000 v.o.n.

klik hier voor bnr 8

8 twee-onder-een kapwoningen type B

Riante woningen die hun speelse uitstraling danken aan het afwisselend gebruik van erkers op de begane grond tot over de hele woning. Deze woningen vind je op verschillende plekken in Wickengaard. Het zijn heerlijke gezinswoningen met een lekker zonnige achtertuin, de kavels zijn van 200 m² tot en met 415 m². De woonoppervlaktes variëren van circa 160 m² tot en met circa 172 m², waarbij een vierde slaapkamer op zolder niet ontbreekt.

8 twee-onder-een kapwoningen type B

Parkeren doe je op eigen terrein en/of in de openbare ruimte. De woning koop je inclusief luxe eilandkeuken met Siemens apparatuur en luxe badkamer. Alle woningen zijn superenergieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van een warmtepomp (incl. huur en koopoptie), vloerverwarming- en koeling en zonnepanelen. De prijzen beginnen bij € 635.000 v.o.n.

klik hier voor bnr 5
Cam001 V2 (1)

2 twee-onder-een kapwoningen type C

Royale woning die met een woonoppervlak van 180 m² niet onderdoen voor de vrijstaande woningen. Een riante living met openslaande deuren en vier ruime slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Slaap je liever op de begane grond of krijg je vaak logees? Deze woningen zijn uitermate geschikt voor een bad- en slaapkamer in de grote berging. Beter voorbereid op de toekomst kun je niet zijn.

2 twee-onder-een kapwoningen type C

Parkeren doe je op eigen terrein. De woning koop je inclusief luxe eilandkeuken met Siemens apparatuur en luxe badkamer. Alle woningen zijn energieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van een warmtepomp (incl. huur en koopoptie), vloerverwarming- en koeling en zonnepanelen. 

klik hier voor bnr 15

3 vrijstaande woningen type C

Riante woningen (woonoppervlak van 180 m²) met een woonkeuken met ruimte voor een gezellige aparte ontbijthoek. De lichte woonkamer is gericht op de zonnige tuin. Met in de basis vier slaapkamers is het een heerlijke gezinswoning die ook uitermate geschikt is om ongestoord thuis te kunnen werken.

3 vrijstaande woningen type C

In de koopsom is een luxe badkamer en een luxe eilandkeuken met Siemens apparatuur inbegrepen. Welke villa je ook kiest, je geniet altijd van een tuin rondom, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, heel veel leefruimte en 4 slaapkamers. Stel je eens voor hoe heerlijk je hier woont. Alle woningen zijn superenergieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van een warmtepomp (incl. huur en kooptie), vloerverwarming- en koeling en zonnepanelen. 

klik hier voor bnr 2
BEN JE OP ZOEK NAAR EEN TWEEKAPPER? Neem contact op met het verkoopteam