15 december 2023

Nog 1 woning beschikbaar | Fijne feestdagen

Met de feestdagen in aantocht, brengen we je het laatste nieuws van het jaar! De voortgang van de bouwwerkzaamheden verloopt voorspoedig. Heb jij interesse om te wonen in een ruim opgezette, groene en waterrijke omgeving?

Nog 1 woning beschikbaar | Fijne feestdagen

Bouw in volle gang | Nog 1 woning beschikbaar!

Ontdek bouwnummer 4, de laatste twee-onder-een-kapwoning in het hart van Wickengaard. Deze ruime nul-op-de meter woning, met een levendig karakter en charmante erker op de begane grond, is ideaal voor gezinnen. De bouw is in volle gang, dus een snelle beslissing betekent dat je al volgend jaar kunt verhuizen. Is deze laatste woning iets voor jou?

Wist je dat vanaf 1 januari 2024 de leennormen worden verruimd als je een energiezuinige woning koopt? Met 4 ruime slaapkamers en een heerlijk zonnige achtertuin is het hier fijn thuiskomen. Bekijk snel bouwnummer 4, de laatste twee-onder-een kapwoning in het hart van Wickengaard en wie weet verhuis jij volgend jaar naar deze fijne plek.

Bekijk de plattegronden en meer

Fijne feestdagen

Laten we samen proosten op de feestdagen, op goede buren en op mooie avonturen in 2024. Fijne kerstdagen en op naar een fantastisch nieuw jaar.